Hírek

2024. június 27. 13:30

Egyszerűsíti a jogviszonyok ügyintézését a NAV

Az állampolgárok közteherfizetéssel kapcsolatos ügyeinek, társadalombiztosítási helyzetének információit tartalmazza majd a DIMOP Plusz projekt keretében létrehozott Komplex Jogviszony-Nyilvántartás (KJNY). A 9 milliárd forint vissza nem térítendő európai uniós támogatásból megvalósuló projekt ezen túlmutatóan is új lehetőségeket teremt az elektronikus ügyintézésben.

2024. június 17. 16:38

Új klimatológiai adatgyűjtő rendszert és adatbázist fejleszt a HungaroMet Zrt.

A Digitális Megújulás Operatív Program Plusz keretében valósul meg a HungaroMet Zrt. projektje, melynek során a mérőhálózatuk bővítésére és fejlesztésére, valamint nyilvános meteorológiai-klimatológiai portál létrehozására kerül sor. A projekt 10 milliárd forint vissza nem térítendő európai uniós támogatásban részesül.

2024. június 12. 15:53

Erős, fejlődni képes közigazgatási, közszolgáltatási rendszer jött létre

Teljesültek azok a kormányzati célok, hogy a fejlesztésekkel egy erős, öntudatos, a válságokat nemcsak elhárítani képes, hanem azok ellenére is fejlődni képes közigazgatási, közszolgáltatási rendszer jöjjön létre - jelentette be Latorcai Csaba, a KTM parlamenti államtitkára a KÖFOP záróeseményének sajtótájékoztatóján szerdán Budapesten.

2024. június 11. 15:52

Már huszonhárom DIMOP Plusz projekt rendelkezik támogatási szerződéssel

Az eddig megjelent huszonöt darab DIMOP Plusz felhívásra beérkezett támogatási kérelem közül az első huszonhárom esetében megkötésre kerültek a támogatási szerződések, összesen több mint 204 Mrd Ft keretösszegben.

2023. december 1. 8:29

Megjelent a "KÖFOP - Sikeres projektjeink" című digitális kiadvány

Már elérhető a www.palyazat.gov.hu oldalon az a tájékoztató kiadvány, amely a legsikeresebb KÖFOP projektek eredményeit tartalmazza.

2023. november 17. 11:59

Módosult „A digitális tanulás központi informatikai eszközrendszerének továbbfejlesztése, a differenciált tanulás lehetőségeinek támogatása” című (DIMOP Plusz-4.1.2-23 kódszámú) felhívás

A módosítás részletei és a kapcsolódó dokumentumok megtalálhatóak a www.palyazat.gov.hu oldalon.

2023. november 15. 12:01

Módosult a „Komplex jogviszony-nyilvántartás kialakítását biztosító fejlesztések megvalósítása a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnál” című (DIMOP Plusz-1.3.7-23 kódszámú) felhívás

A módosítás részletei és a kapcsolódó dokumentumok megtalálhatóak a www.palyazat.gov.hu oldalon.

2023. november 14. 11:56

Részletes tájékoztatás érhető el az e-bejelentőről a fejlesztesihirek.hu oldalon

A honlapon közzétett beszámolóból és a kapcsolódó videóból megismerhetőek azok az a Közigazgatás- és Közszolgáltatás-fejlesztési Operatív Program támogatásának köszönhetően létrejött innovációk, melyek a jelentősen megkönnyítik az adatváltozásokhoz kapcsolódó adminisztrációs ügyintézést.

2023. november 14. 11:53

Megjelent a KÖFOP-2.1.3-VEKOP-15-2016-00002 projekt eredményeinek bemutatása a fejlesztesihirek.hu oldalon

A honlapon részletes tájékoztató olvasható a Közigazgatás- és Közszolgáltatás-fejlesztési Operatív Program támogatásával megvalósult, a területi államigazgatási szervek humánerőforrás fejlesztését célzó projektben végzett tevékenységekről és eredményeiről.

2023. szeptember 12. 11:47

Huszonöt felhívással elindult a DIMOP Plusz

A 2021-2027 közötti európai uniós programozási időszakban külön operatív program fogja össze a digitalizációt középpontba állító fejlesztéseket.